www.renemathot.nl                   Contact: info@renemathot.nl              Copyright © Rene Mathot

Nieuwsarchief  2009


18 december 2009: Het is alweer bijna Kerst en 2010 staat ook alweer voor de deur. Het jaar dat ik 50 hoop te worden. Maar dat komt allemaal nog. Bij deze wil ik iedereen bedanken die het afgelopen jaar een positieve bijdrage heeft geleverd aan mijn leven. Daarnaast wil ik iedereen die deze website heeft gevonden fijne Kerstdagen toewensen. De eerste sneeuw is inmiddels in Nederland gevallen, dus misschien beleven we eindelijk weer eens een witte Kerst. Voor het nieuwe jaar 2010 wens ik je veel warmte liefde en gezondheid toe en wees a.u.b. aardig voor elkaar. Een betere wereld begint nog altijd bij jezelf.....

1 december 2009: In het weekend 27 t/m 30 november zijn Peter en ik samen met 8 vrienden naar Winterswijk geweest. We hadden daar een grote boerderij gehuurd "Het Vriezenhuis"

Deze boerderij staat op een prachtige landelijke locatie in Woold. We hebben lekker gewandeld, spelletjes gedaan, gegeten, museum en een

In het nieuwe jaar zal deze website uitgebreid worden met veel foto's op allerlei gebied (de nieuwe foto/diascanner is inmiddels aangeschaft). Maar ook zal mijn eigen leven centraal blijven staan, zeker nu ik 50 wordt.

kerstmarkt bezocht. Zelf nog even wat treinen van Syntus bekeken rond Winterswijk. Al met al een gezellig ontspannend weekend. Bedankt jongens voor de gezelligheid.


23 november 2009: Er zijn weer een paar nieuwe rubrieken aan de website toegevoegd, "De Kringen" en "Berlijn, de muur en de DDR". Kijk in de linker kolom, klik op de foto en lees meer informatie over deze onderwerpen en waarom het mij interesseert. Langzamerhand wordt het toch een echte website, ook al voldoet hij nog lang niet aan al mijn eisen. Ik vind het wel steeds leuker om te doen. Nu nog een goede foto/diascanner kopen om de oude foto's van mijn vader en moeder in te scannen.


12 november 2009: Vandaag zijn we met de hele familie Mathot uit eten geweest. Op deze dag, nu 2 jaar geleden is onze moeder Ida gecremeerd. Op die dag zou ze 78 jaar geworden zijn. Wij (haar kinderen) hebben met elkaar afgesproken dat we dit elk jaar gaan doen. Gewoon gezellig samen zijn. We gaan dit in principe ook doen op de verjaardag van onze vader Wen 6 juli.


19 september 2009: Op zaterdag 19 september  2009 zijn Peter en ik vertrokken voor een week naar New York. De belangrijktste reden voor mij was om een concert van Bjorn Ulveaus en Benny Andersson van ABBA te bezoeken. Dit concert, in Carnegy Hall, was een Engelse vertaling van de Zweedse musical Kristina. Ik heb daar daar ook Bjorn en Benny live gezien en sta zelf met Bjorn op de foto. New York was verder ook fantastisch om te beleven.


23 augustus 2009: Start eigen Website. Vandaag begonnen met mijn eigen website renemathot.nl. Het is nog niet veel, maar het begin is er. Ik, Rene Mathot (bouwjaar 1960), ben van plan om een website te maken met een familie album (vooral van mijn vader en moeder) maar ook over mijn hobby's en andere zaken die mij bezig houden, zoals ABBA, Treinen, en Volvo's. Maar er zijn ook andere interesses. In de loop van de tijd zal deze website steeds meer informatie gaan bevatten.